1998 – 2004

Huismeester bij een zorgcentrum

Schiedam

Volledige baan

 

De werkzaamheden begonnen als Assistent Techniek en Onderhoud met een jaarcontract. Na vier maanden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Men heeft mij gepolst om t.z.t. de zorg over twee nieuw aan te werven centrums te willen gaan dragen.

 

De werkzaamheden omvatten techniek in de ruimste zin van het woord en omvatten o.a. het beheer van het magazijn (incl. inkoop), het verrichten van reparaties aan woningen, meubilair, apparaten, electriciteit, gas, water, gebouwen, enz. Het ondersteunen van de zorg, de receptie, het management en de bewoners op allerlei gebied.

Behalve op het gebied van techniek omvat deze functie ook logistieke elementen, zoals vervoer van goederen en personen binnen het gebouw en daarbuiten, het helpen van collega’s (en bewoners) bij het gebruik van de computer, randapparatuur, enz.

Lid redactie huisblad.

 

1998 oktober – augustus 2002 benoemd tot huismeester van de in beheer genomen gebouwen met 168 woningen bewoond door merendeels senioren.

Behalve de eerder genoemde werkzaamheden worden deze nu uitgebreid met de zorg voor het schoonhouden van de gebouwen en omgeving maar

in de eerste plaats het invullen van deze functie als contactpersoon tussen het zorgcentrum en deze nieuwe bewoners.

Onderzoek wat de wensen en behoeften zijn, vragen beatwoorden en bewoners met raad en daad terzijde staan. Opzetten en uitbreiden van de sociale kaart,

uitleggen wat het wooncentrum voor deze bewoners kan betekenen, het opleveren en uitgeven van woningen, voeren van de administratie, enz.

Na enige tijd is voor een aantal werkzaamheden een collega toegevoegd en om professionele kwaliteit te waarborgen ben ik begonnen met de opleiding Sociaal Dienstverlener.

Ontwikkelen van een huisblad voor deze locatie.

 

 

Augustus 2002 ben ik benoemd tot huismeester van het nieuwe aanleunwoningen complex.

 

  

 

 

 

 

Klikken op een link in dit document opent een pop-up venster

U sluit dit door op het kruisje in de rechter bovenhoek te klikken

 

 

 

Terug